Villkor

Sessans Smådjursurnor

 

 

 

Villkor:

Priser och betalning:

Alla priser är inklusive moms. Frakt tillkommer. Du får en bekräftelse av din beställning via mail.

Varan fraktas i väg så fort din betalning är registrerad hos oss.

Leveranstid:

Varan försänds med posten och är beroende på postens leveransvillkor.

Ångarrätt:

Din ångerrätt (ångarfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångarfristen börjar den dag beställningen tågs emot.

Specialtillverkad vara utesluts från ångerätten.

När du utnyttjat din ångarrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångarrätten.

När du utnyttjat din ångarrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan oskadad till oss.

Privat Policy:

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser:

Leveranstiden är beroende på Posten leveransvillkor men i vanliga fall levereras varan inom 3-6 dagar.

 

Ej uthämtade paket:

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250,-

Returer:

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångarrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan oskadad till oss.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångarrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.